FORAJE PENTRU APA


Având o experienţă de 10 ani în domeniul forajelor şi dispunând de o tehnologie de ultimă oră, Terra Resources este soluţia dumneavoastră.

Principalul avantaj faţă de celelalte sisteme cu burghiu, noroi bentonitic sau alte sisteme artizanale, este acela că utilajul din dotarea noastră "HARDAB 5000", este unul dintre cele mai performante din lume, lucrează în regim uscat cu ciocan de fund prin rotopercuţie cu o presiune de 30 atm. Astfel, procesul de execuţie al forajului nu necesită utilizarea apei sau a altor substanţe pentru forare. Aerul introdus în foraj prin coloana de prăjini scoate la suprafaţă detritusul fiecărui cm forat, fapt ce duce la identificarea tipului de sol şi a momentului în care se străpunge o pânză de apă în timp real.

Forăm în ORICE TIP de sol, cu o capabilitate de a fora aproximativ 200 ml/zi ÎN ROCĂ.

Adâncime maximă: 250 m

Diametru mic: carotat ø 138,7 mm. Acesta va fi tubat cu PVC PN10 cu diametrul ø 90 mm.

Diametru mare: carotat ø 167 mm. Acesta va fi tubat cu PVC PN10 cu diametrul ø 125 mm.

Cele două diametre au mărimi standard, pentru pompă submersibilă de 3 ţoli, respectiv pentru pompă submersibilă de 4 ţoli.

Pompele submersibile de 3 şi 4 ţoli există în variante multiple de puteri de la 1 m cub/h până la 20 m cubi/h cu posibilitatea de a împinge apa chiar şi de la 150 m adâncime.


ALEGEŢI SĂ LUCRAŢI FĂRĂ INTERMEDIARI. ALEGEŢI PROFESIONIŞTI PENTRU INVESTIŢIA DUMNEAVOASTRĂ. ALEGEŢI TERRA RESOURCES.
Ver peliculas online